Lääketieteellinen Portaali. Sairaus, Oireet, Hoito
T√§rkein ¬Ľ Kysymyksi√§ ja vastauksia ¬Ľ Kysymyksi√§ ja vastauksia

Condylomer raskauden aikana - onko se vanha infektio vai onko mieheni ollut uskoton?

Kysymys Hyvä health-root Olen juuri liity raskauskoetta lääkäriltä (esim seitsemännellä kuulla raskaana) oli havainnut, että minulla on syyliä (mielestäni olen ollut sitä enintään 1 kk.) En ole kertonut sitä minun rakas - joten en tiedä onko hänellä myös sitä. Ymmärsin lääkärille, että se välitetään ensisijaisesti yhdynnän kautta.

Lue Lisää →

Smitter kynsien sieni?

Kysymys: Hyv√§ Merete, minua on tutkittu l√§√§k√§ri - joka on yritt√§nyt ottaa n√§ytteit√§ arvioimaan onko se naulake. Olen katsonut kuvia ja huomannut, ett√§ ne ovat samanlaisia ‚Äč‚Äčkuin varpaat - paksut ja keltaiset - naulan reunalla - on kuin kynsien alla tuotetaan liian kovaa ihoa.

Lue Lisää →

Nedsunken kohtu syntymän jälkeen

Kysymys Arvoisa verkko tohtori On melkein kuukausi, kun sain ihana poikani. Minulla on ollut joitain virtsaamisgeenejä ja ota yhteyttä omaan lääkäriini. Hän teki gynekologisen tutkimuksen ja sanoi, että minulla oli heikosti kohtu ja viitattu gynekologiksi. Mutta ensin kuukaudessa. Nyt olen huolissani siitä, mitä se on?

Lue Lisää →

OCD

Kysymys Dear Network Doctor Olen 16-vuotias tyttö, joka ei voi nukkua yöllä. Minun ongelmani on, että minulla on joitain rituaaleja, ennen kuin voin rentoutua ja nukkua. Jotkut asioista, joita teen, on kytkeä lamppu päälle ja pois 100 kertaa, ei kestä niin kauan, mutta sitten nousen ylös ja katsastan sängyn alle, ja minä teen 200 kertaa.

Lue Lisää →

Blasted Drum - Mitä meidän pitäisi tehdä?

Kysymys: Hyvä verkko-lääkäri Tyttäreni sai korvapähkinän korvallaan kesällä matkalla kotiin lentokoneessa. Kauhean upea. Olin hallinnassa kuukausi sitten, jossa se näytti mukavalta. Kysymykseni kuuluu: Aiomme lentää ensi keskiviikkona ja pelkään sitä uudelleen. Voimmeko tehdä jotain, jotta voimme välttää sen?

Lue Lisää →

Mitä tarkoittaa sart-läpipainopakkaus?

Kysymys Hyvä verkko Tohtori Kirjoitan tätä, koska melkein jätin toivoa normaalille elämälle. Noin 4 vuotta sitten sain virtsarakonfektio ensimmäistä kertaa. Se käsiteltiin sulfametihitsolilla, mutta se ei todellakaan päässyt pois. Yritin saada selexidia, joka auttoi jonkin aikaa. Siitä lähtien minulla on ollut ongelmia kroonisen virtsarakon kipu ja noin

Lue Lisää →

Voiko HIV-virus siirtää hyttysten kautta?

Kysymys: Asumme rivitaloissa ja usein ovet avautuvat, joten hyttysiä lentävät hobetaliksi. Naapurimme on HIV. Kuinka suuri riski, että hyttynen tarttuu 15 kuukauden ikäiseen poikaan ja minä HIV: n kanssa? Voidaanko täysin mahdotonta, että hyttynen voi olla virus istuu sylkirauhaset seuraavaan korttipaikkaan? Kuinka kauan yksi hyttys elää, ellei minun whistleblower osu?

Lue Lisää →

Voiko teepuuöljyä käyttää vaihtoehtona kynsilakan hoitoon?

Kysymys: Hyvä Merete, minulla on ollut pitkät jalkapohjat, ja nyt luulen, että minulla on kynsien sientä. Oman lääkärin pyynnöstä olen kokeillut teepuuöljyä, kun hän sanoi, että reseptilääkkeet kynsien sienelle ovat melko kalliita. Voiko se todella sopia? Hän sanoi, että se maksoi yli 1500 kr: n hoidon ja sen jälkeen ei ollut mitään takeita.

Lue Lisää →

Hoito valoherkkyyttä vastaan

Kysymys Arvoisa verkkoammattilainen Kuusi kuukautta sitten löysin liian suuren paineen vasemman silmän kohdalta. Yhdeksän kuukautta aikaisemmin paine oli kunnossa. Olen sittemmin käyttänyt lääkärin tilaamia silmätippoja Xalatan - tippa molemmissa silmissä. Noin kolmen kuukauden kuluttua vasemman silmän paine oli noin 13 mmHg. Silmätautien mielestä minun pitäisi jatkaa silmätippoja, joita olen tehnyt noin kuusi kuukautta.

Lue Lisää →